Kuinka voin auttaa?
Jukka Pajunen
Johtaja,
asiakkuudet
+358 44 418 1215

Valitse sivu

Seinäjoki valmiina myös sinun yritystäsi varten

Seinäjoelle laajentaa ja sijoittuu vuosittain kymmeniä uusia yrityksiä. Tässä sivulla voit lukea jo sijoittuneiden yritysten kokemuksia. Liitetäänkö sinunkin yrityksesi tarina tähän joukkoon?

Ota yhteyttä: Jukka Pajunen, johtaja, Into Seinäjoki Oy, puh. 044 418 1215, jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi

Samla Toimitilat Ky

Ostimme Seinäjoen keskustasta kaksi kiinteistöä Suomen Terveystalo Oy:ltä. Vireillä on muitakin kiinteistökauppoja Seinäjoella. Kiinteistökatselmuksia on jo tehty.

Seinäjoki on yksi merkittävimmistä yrittämisen kaupungeista koko maassa. Täällä on yrittäjämäinen asenne ja valmius tehdä töitä.

Samppa Lajunen, toimitusjohtaja

www.samlacapital.fi

Teräselementti Oy

”Olemme 53-vuotias perheyritys, jonka pääpaikka on Lempäälässä. Seinäjoelle oli luontevaa perustaa toimipiste, koska Etelä-Pohjanmaalla on vahvaa teräsrakentamisen osaamista sekä projektoinnissa että konepajavalmistuksessa.

Sijoittuminen sujui hyvin; toimitilat löytyivät sopivasti vanhan asiakkaani kautta. Alkusyksystä 2016 rekrytoimme Seinäjoen toimipisteeseen kaksi teräsrakenteiden suunnittelijaa sekä projektipäällikön. Kuluvan vuoden aikana vahvistamme Seinäjoen toimipistettä yhdellä suunnittelijalla sekä projekti-insinöörillä.

Parasta Seinäjoessa on hyvä logistiikka sekä toimiva ja ammattitaitoinen kumppanuusverkosto.”

Juha Kirvesmäki, teräsrakentamisen yksikön johtaja

www.teraselementti.fi

Croc Bike

”Meille tärkeimmät syyt kokoonpanon siirtämisessä Kaukoidästä Seinäjoella olivat hyvä logistiikka ja työvoiman saanti. Myös toimialamme asiantuntevuus sekä tilat löytyivät paikkakunnalta helposti. Kaltaisemme kasvua hakevan yrityksen on hyvä sijaita Seinäjoella. Tätä puoltaa yhtenä tekijänä kustannustehokkuus. Myös kaikki yrityksille tärkeät asiantuntijapalvelut sijaitsevat paikkakunnalla. Näemme, että oma toimialamme tulee lähivuosina kasvamaan rajusti. Seinäjoen nousukiitoa on ollut mukava seurata etäämmältä, ulkomailla jo useamman vuoden asuneena.”

Jukka Peltola, perustaja

www.crocsports.com

Ahma ympäristö Oy

Ahma ympäristö Oy sijoittui Seinäjoelle keväällä 2015. Sijoittumisen syy olivat erinomaiset uudet tilat Kapernaumin uudella teollisuusalueella sekä Seinäjoen keskeinen sijainti. Sijoittumisen pohjaksi teimme itse kattavan selvityksen lähialueiden mahdollisuuksista. Seinäjoen yksiköllä on hyvät näkymät, ja sijoittuminen tehtiin voimakasta Etelä-Pohjanmaan liiketoimintamme laajentumista ajatellen. Seinäjoella parasta on logistisen sijainnin lisäksi hyvä ja elinvoimainen yritysilmasto.

Jari Hietala, toimitusjohtaja

www.ahmagroup.com

Brunnen Communications Oy

Tulimme Seinäjoelle 2015 syksyllä. Syynä oli alueen vahva kasvu sekä havainto siitä, että meidän kaltaisia viestintätoimistoja ei paikkakunnalla vielä ollut. Me teemme asiakkaistamme vaikuttavampia ja rakennamme heidän mainettaan oikeilla areenoilla. Toisena syynä olivat olemassa olevat asiakassuhteet, jotka toivoivat paikallista läsnäoloa.

Sijoittuminen sujui mutkattomasti. Into Seinäjoki auttoi monessa käytännön asiassa ja vinkkasi hyvistä verkostoitumistilaisuuksista. Framille oli ja on aina kiva tulla, sillä ilmapiiri ja yrittämisen henki ovat käsin kosketeltavia.

Seinäjoessa on parasta mutkattomat ja tahtovat ihmiset. Tällaista asennetta sopisi levittää laajemmallekin Suomessa. Lisäksi pohjalaisena oli helppo palata tutulle alueelle ja tutun heimon pariin.

Taru Nikulainen, toimitusjohtaja

www.brunnen.fi

Alucrom

”Perustimme Alucrom Ab:n tytäryhtiön Seinäjoelle kesällä 2015. Tätä ennen kartoitimme maalaustarpeen koko maassa koskien kentällä suoritettavia korjausmaalauksia sekä maalaamoita. Seinäjoki kehittyvänä kasvukeskuksena myös metalliteollisuudessa kiinnostaa meitä. Näemme mahdollisuuksia kehittyä täällä liiketoiminnallisesti. Perustamisvaiheessa yrityksemme sijainnin ratkaisi oma asuinpaikkakuntani sekä nopeat kulkuyhteydet emoyhtiön tapaamisiin.

Into Seinäjoki Oy yrityspalvelujen tarjoajana ja Frami paikkana ovat todella hyviä. Kaikki toimii. Seinäjoella asuvana arvostan hyviä yhteyksiä ja sitä, että kaikki palvelut ovat pyöräilymatkan päässä.”

Aki Rahnasto, projektipäällikkö

www.alucrom.se/fi

Kuvassa Marko Äikäs (oik.), Tuomo Pesonen, Jari Kiuttu ja Keijo Viero palvelemassa asiakkaita.

Tavo Oy

”Aloitimme Seinäjoella toukokuussa 2013. Aluekartoituksen pohjalta totesimme, että Pohjanmaalle (Seinäjoelle) tarvitaan raskaan kaluston varaosamyymälä. Näimme, että Pohjanmaa on yrittävää ja kasvavaa aluetta, jossa meidän näköisellä yrityksellä voisi olla tilaus ja tarve. Ammattitaitomme ja konseptimme sopisivat alueelle.

Sijoittuminen uudelle Roveksen teollisuusalueelle on ollut onnistunut valinta. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa merkittäväksi toimijaksi Seinäjoella. Näemme, että meillä on vielä potentiaalia kasvaa ja palvella kehittyvällä Seinäjoen markkina-alueella.

Parasta Seinäjoella on yrittäjyys ja samanhenkisyys sekä ihmisten tapa toimia keskenään.”

Perttu Laakso, varatoimitusjohtaja

www.tavo.fi

BikBok

”Avasimme Seinäjoen liikkeemme marraskuussa 2015. Pääsimme keskeiselle paikalle Torikeskukseen. Olimme alusta lähtien halunneet avata liikkeen Seinäjoelle, koska kaupungissa on hyviä kauppapaikkoja, hyvä asukasmäärä sekä kohderyhmämme. Jo avajaispäivä Torikeskuksessa oli huikea!

Näkymät ovat oikein hyvät, positiiviset ja kasvusuuntaiset. Seinäjoen liikkeemme on meille tärkeä ja kannattava yksikkö. Kaupunkia uudistetaan rytinällä, täällä panostetaan kasvamiseen ja tulevaisuuteen.
Parasta Seinäjoessa on monipuolisuus. Seinäjoki ei ole liian pieni tai liian iso kaupunki. ”

Mia Karras, maajohtaja
Anni Kivimäki, myymäläpäällikkö, Bik Bok Oy

www.bikbok.com