INVESTSEINAJOKI.FI

Yli 200 liikettä

Keskustorilta maks. 350 m

Erikoiskaupan keskittymä

Miksi Seinäjoen Kauppakeskusta?

Etsimme yrityksellesi sopivan tilan. Palvelumme on maksuton.

Niina Koskipalo kehittää Intossa Kauppakeskustaa ja kertoo videolla, mikä on meininki ja millaisia yrityksiä haluaisimme lisää.

Niina Koskipalo, puh. 050 430 0792

niina.koskipalo@intoseinajoki.fi

Voit jättää yhteystietosi myös oheisella lomakkeella.

Seinäjoen kauppakeskusta ei ole koskaan aiemmin mullistunut yhtä hurjalla vauhdilla kuin nyt. Muutaman vuoden sisällä keskustassa on toteutettu ja toteutetaan noin 20 rakennushanketta, joiden yhteenlaskettu neliömäärä nousee liki 100 000:een. Olemme saaneet uuden Keskustorin, maanalaisen parkkitalon, useita aiempaa korkeammalle kurottavia kerrostaloja, pankin suomalaisen pääkonttorin (Oma Säästöpankki). Tulossa on mm. kuusisalinen elokuvateatteri ja kauppakeskus Torikeskuksen iso laajennus. Ja kaikki tämä erittäin kompaktille alueelle. Keskustorilta on kauppakeskustan laidoille korkeintaan 350 metriä.

BioRex ja Sofiantorni

BioRex Cinemas Oy rakennuttaa Seinäjoen ydinkeskustaan elokuvateatterin, johon tulee kuusi salia ja alan kaikki tuoreimmat tekniset innovaatiot. Seinäjoen elokuvateatteri on BioRexin suurin yksittäinen investointi. Samalle tontille rakennetaan myös valmistuessaan Seinäjoen korkein asuinkerrostalo, 11-kerroksinen Sofiantorni. Taloon tulee noin 80 asuntoa.

Kaupunkikuvan kannalta 11-kerroksinen tornitalo väistämättä muuttaa Seinäjoen silhuettia. Siitä tulee korttelin läpi kulkevan, Aalto-keskukseen johtavan kävelykadun varteen kaupunkikuvallinen maamerkki.

Elokuvateatteri avautuu vuoden 2021 lopulla, Sofiantorni kesällä 2022.

Rakennuttaja: FinCap

 

Uudistuva asema

Seinäjoen rautatieasema sijaitsee 100 metrin päässä Keskustorista eli junalla ja bussilla pääsee suoraan kaupungin ytimeen. Asema-alueesta rakentuu 2020-luvulla yksi Suomen näyttävimmistä ja vilkkaimmista joukkoliikenteen ja liikkuvien ihmisten solmualueista. Asemasta rakentuu myös satojen ihmisten työstentely-ympäristö ja koti. Ja erityisesti käyntikortti saavuttaessa Seinäjoelle.
Rakennusvolyymi 115 000 kerrosneliötä, 1. vaihe käyntiin vuonna 2021.

Tutustu tarkemmin täällä.

Patruunakortteli

Patruunan asuinalue tulee olemaan yksi merkittävimmistä ja näkyvimmistä muutoksista Seinäjoen keskustassa. Aivan rautatieaseman naapuriin rakentuu yhdeksän 6–8-kerroksista taloa, yhteensä noin 400 asuntoa. Rakennuksiin tulee asuntojen lisäksi liiketiloja.

Rakentaja: Pallas Rakennus

Lisätietoja kohteesta täällä

Hotelli Alma

Seinäjoen keskustaan on saatu uusi hotelli, kun Hotelli Alman laajennusosa otettiin käyttöön uutenavuotena 2020.
7 kerrosta
52 huonetta, joista kaksi hulppeaa sviittiä 7. kerroksessa
3 kokoustilaa, sauna

https://www.hotelalma.fi/

Torikeskuksen laajennus

Kauppakeskus Torikeskuksen laajennus on yksi Seinäjoen kauppakeskustan merkittävimpiä yksittäisiä rakennushankkeita. Tavoitteena on liki 20 000 uutta asumisen, liiketoiminnan ja palveluiden kerrosneliömetriä.

– 18 000 kerrosneliömetriä
– Korkeimmat osat mahdollisesti jopa 12-kerroksisia
– 100–120 asuntoa
– n. 6 000 neliötä liiketiloja

Keskustori 4

Keskustorin laidalle perinteiseen pankkirakennukseen rakennettava laajennusosa. 9 kerrosta, 2 alimpaan kerrokseen liike- ja toimistotiloja, asuntoja n. 36. Ylimmät asunnot kaksikerroksisia. Valmistuu 2021.

Rakennuttaja: Kiinteistöyhtiö / FinCap

Maakunnankatu 6

4–8-kerroksisia kerrostaloja, joihin asuntoja noin 150 ja kolme liiketilaa.

Rakentaja: Peab

Jerikon kortteli

Peab rakentaa Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle kokonaisen korttelin uusia viihtyisiä koteja. Tulossa yhteensä viisi 8-kerroksista asuinkerrostaloa. Kolmas talo rakentumassa.

Rakentaja: Peab

Tutustu tarkemmin täällä

Seinäjoen Aino ja Vieno

Aino on 8-kerroksinen kerrostalo. Asuntoja 58, liiketiloja 3. Valmistunut alkuvuonna 2020. Ennakkomarkkinoinnissa As. Oy Seinäjoen Vieno, jossa 5- ja 8-kerroksiset osat. Asuntoja 82. Sijoittuvat Lakeuden puiston ja Patruunakorttelin naapuriin.

Rakentaja: YIT

Tutustu tarkemmin täällä 

Puskantie 1

Lehtisen kauppakeskuksen tilalle rakentuva asuinkortteli. Kahdeksan kerrostaloa, yhteensä noin 550 asuntoa.

Rakennuttaja: Kiinteistöyhtiö / FinCap

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:

Niina Koskipalo

Puh. 050 430 0792
niina.koskipalo@intoseinajoki.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella