INVESTSEINAJOKI.FI

osta pala avaruutta

Yritystontti Roveksesta

Roves on jo nyt yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista. Alueella toimii jo reilusti yli 500 yritystä. Itäväylän rakentumisen jälkeen yritystonttien rakentaminen on kiihtynyt entisestään. Aluetta halkovan Rekkaväylän varrelle on toteutunut alle parissa vuodessa jo liki 50 miljoonan euron rakennusinvestoinnit. Finn-Powerin sijoittuminen antoi lisää potkua Roveksen yritysalueen kehittämiseen teknologiateollisuuden monipuolisena bisnesalueena. Isona päämiehenä Finn-Power mahdollistaa uusien investointien syntymisen alueelle.

koot 3000 m2 – 5 ha
hinnat alk. 5 e/m2 (logistiikka), 14 e/M2 (teollisuus)

Tontit sijaitsevat kansallisen runkoverkon eli Valtateiden 18 ja 19 läheisyydessä. Soveltuvat erityisesti logistiikkayrityksille ja tilaa vievälle kaupalle.

Varaa omasi:
Pekka Hunnakko

Puh. 0500 569 807, pekka.hunnakko@intoseinajoki.fi

Tai lähetä terveiset oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meille ei riitä se, että Roveksen alueelle tulee paljon yrityksiä. Me haluamme, että uudet yritykset hyötyvät alueen palvelukokonaisuudesta ja täydentävät sitä ja mahdollistavat siten kaikkien yritysten kasvun.
Roveksen yritysalue on yhteensä reilun 300 hehtaarin kokoinen. Itäväylän varteen rakentuu lisäksi erilaisilla profiileilla yhteensä liki 1000 hehtaaria yritysalueita mm. kaupalle, kiertotaloudelle ja datacenter-tyyppiselle toiminnalle.

Jukka Pajunen

Asiakkuusjohtaja, Into Seinäjoki Oy

TechTeam virittää yritysten bisnestä ja verkostoja

Seinäjoella toimivat teknologiateollisuuden yritykset ovat tiivistäneet yhteistyötään TechTeamiksi, joka pyrkii yritysten myynnin kasvattamiseen, investointien lisäämiseen ja osaajapulan taklaamiseen. Toimintaa koordinoi idearyhmä, johon kuuluvat kaudella 2018-2019 Finn-Power, PRP, FerrumSteel, Palax, Caplan, Wapice, SeAMK, Sedu ja Into Seinäjoki.

Lisätietoja tiimin toiminnasta: Jukka Pajunen, Into Seinäjoki, puh. 044 418 1215

Mekin uskomme seinäjokeen

 

Olemme olleet jo pidempään tulossa Seinäjoelle, mutta tulomme viivästyi, kun Lakeuden Ankkurin rakentuminen peruuntui. Nyt avaamme Ideaparkiin, ja odotamme sitä jo kovasti. Päätimme sijoittua Seinäjoelle, koska tämä on hyvän meiningin kasvukeskus, jossa on paljon potentiaalia. Uskomme pärjäävämme hyvin, sillä kaupunki kehittyy koko ajan.

Noora Fagerstöm

Toimitusjohtaja, Jungle Juice Bar

Valitsimme Pohjanmaan sijoittumispaikaksi Seinäjoen, koska tämä on alueen selkeä kaupallinen keskus ja täällä on erinomainen, kannustava tunnelma. Olimme katselleet sopivaa tilaa jo pitemmän aikaa, ja Ideaparkista löysimme toimivan ratkaisun. Olemme palvelleet pohjalaisasiakkaita jo Lempäälän Ideaparkissa, joten nyt olemme lähempänä. Onnistuimme erinomaisesti rekrytoinneissa, joten uskon, että tulemme Seinäjoellakin ratkomaan tehokkaasti asiakkaidemme unihaasteita. 

Vesa Tuominen

Toimitusjohtaja, Unikulma Oy

Seinäjoki on kauppakaupunki. Ketjuliikkeiden myynnit kauppakeskuksissamme ovat maan huippua eli ostovoimaa ja ostajia piisaa. Me sijoitamme jatkossakin isosti Seinäjoen ydinkeskustaan.
Seinäjoki on tapahtumakaupunki. Niistä meidät tunnetaan ja niihin on luontevaa panostaa vieläkin. Mainioita alustoja on useita, esimerkiksi Seinäjoki Areena ja OmaSP Stadion.
Seinäjoki on liikkuvan perheen unelmakaupunki. Lyhyiden etäisyyksien sisällä on niin monipuolinen kattaus liikuntapaikkoja, että on vaikea keksiä lajia, jota ei voisi harrastaa ja jossa ei voisi halutessaan pyrkiä huipulle saakka.

Raimo Sarajärvi

Yrittäjä, kiinteistösijoittaja

Yritykselle tulee harvoin vastaan mahdollisuus rakentaa kokonaan uudet toimitilat. Meille tämä mahdollisuus tarjoutui Seinäjoella. Muutto oli meille edullisempi vaihtoehto kuin vanhojen tilojen päivittäminen ja laajentaminen. Uudet tilat ovat tarkoituksenmukaiset ja tuotantoa on mahdollista kasvattaa joustavasti kysynnän vaihdellessa eri tuoteryhmien välillä. Myös alihankkija- ja kumppaniverkoston laajentaminen on helppoa Roveksen kasvavalla alueella.

Juha Mäkitalo

Toimitusjohtaja, Prima Power Oy

On uskallettava ottaa rohkeita harppauksia silloin, kun on oikea aika. Foodwest toimii kansallisesti – tulevaisuudessa toivon mukaan kansainvälisesti – mutta kotipesä on Seinäjoella, ruokaprovinssin sydämessä. Täällä on vuosien monipuolinen kokemus ruokaketjun kaikkien osien kehittämisestä. On hienoa olla vahvana lenkkinä tässä ketjussa.

Karri Kunnas

Toimitusjohtaja, Foodwest Oy

Toteutamme kasvustrategiamme ja avaamme uusia myymälöitä kaupallisesti hyville ja kasvaville paikoille Suomessa. Siksi Seinäjoki on ehdottomasti sopiva paikka meille. Uskomme että tarjontamme sopii oikein hyvin alueen asiakkaille ja yrityksille. Seinäjoki ja sen alue on tunnettu yritteliäisyydestään ja itse tekemisen kulttuurista ja siihen meillä Puuilossa on hyvä tarjonta. Sijoittumisprosessin aikana suurimman vaikutuksen teki erittäin sujuva asiointi Seinäjoen rakennusviranomaisten kanssa. Ja ylipäätään yritysmyönteinen ilmapiiri.  

Juha Saarela

Toimitusjohtaja, Puuilo Oy

Sijoituimme Seinäjoelle vahvan kasvun imuun. Kaupunki  kasvaa ja kehittyy vahvasti ja tänne on helpompi rekrytoida osaajia. Roves yritysalueena on erinomainen. Kaikki tärkeimmät alihankkijat ja verkostot sijaitsevat naapurustossa, palvelut ovat monipuoliset ja liikenneyhteydet loistavat. Vastaanotto Seinäjoelle on ollut lämmin ja tervetullut. Asiat sujuvat, kaikki järjestyy. Ilmapiiri on erittäin yritysmyönteinen.

Jukka Rintala

Toimitusjohtaja, Jucat Oy

Yrityksemme yksi päätavoitteista on ollut kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi lähinnä yritysostojen kautta. Miettiessämme seuraavaa siirtoa huomasimme, että meillä on Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla aukko toimipisteverkostossamme. Osallistuttuamme paikallisille messuille löysimme paikallisen pöhinän ja tajusimme Seinäjoen logistiset mahdollisuudet. Löysimme toimivan vuokrakiinteistön ja onnistuimme hyvin rekrytoinneissa. Meidät on otettu loistavasti vastaan ja kauppa on lähtenyt käyntiin paremmin kuin uskalsimme edes toivoa.

Perttu Levijärvi

Toimitusjohtaja, VeliMark Oy

Seinäjoki on keskeisellä paikalla kaikkialle Suomeen katsottuna. Ja kasvavassa ja vetovoimaisessa kaupungissa tehdastilojen vakuusarvo on kohdallaan. Kapernaumi-Roveksen teollisuusalue on yksi Suomen monipuolisimmista teollisuuden palvelukeskittymistä. Täällä kaikki alihankkija- ja kumppaniverkostoista logistiikkayrityksiin ja varaosatoimittajiin ovat minuuttien matkan päässä.

Tero Pukkila

Toimitusjohtaja, Ferrum Steel Oy

Seinäjoki on pitkään kaivannut veturiyrityksiä elintarviketeollisuuden vetureiden rinnalle. Nyt meillä niitä on. Tämä on myös laittanut pk-yritysten rattaisiin vauhtia ja uusia investointeja tuotannon tehostamiseen ja automatisointiin tehdään laajalla rintamalla. Tämä on elinehto tulevaisuuden kilpailukyvyn takaamiseksi.

Ossi Viljanen

Puheenjohtaja, Seinäjoen yrittäjät ry

Midare tuli Seinäjoelle syksyllä 2018 ensin hieman haistelemaan ilmapiiriä. Todettuamme seutukunnan olevan hyvin vireä ja yritteliäs, teimme vuoden 2019 alussa liiketoimintakaupan, joka mahdollistaa asiakkaiden paikallisen palvelemisen yhä kattavammilla palveluilla. Olemme kotiutuneet nopeasti ja iloitsemme saamastamme hienosta vastaanotosta sekä mahdollisuudesta kehittää digiasioiden hyödyntämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Into Seinäjoki on ollut aktiivisesti ja palveluhenkisesti meitä auttamassa, minkä myötä startistamme on tullut entistäkin onnistuneempi!

Anssi Kuoppala

Toimitusjohtaja, Midare Oy

Kaupungin kehitysyhtiön Inton aktiivinen rooli teki vaikutuksen. Tuntui, että olemme todella tervetulleita. Järjestyi mm. tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Sellaista ei ole aiemmin pitkällä yrittäjäurallani tapahtunut. Muutenkin asenneilmapiiri on täällä Seinäjoella aivan ainutlaatuinen.

Jussi Kammonen

Hallituksen puheenjohtaja, 3PLogistiikka Oy

Seinäjoella on hyvä toimia, koska täällä on päteviä ja ahkeria ihmisiä. Yleinen ilmapiiri on hyvä. Kaupunki kasvaa ja kehittyy, ja se sinällään luo lisää tekemisen meininkiä. Seinäjoella on positiivinen kierre!  Täällä työt aloitetaan aamulla eikä aamupäivällä, koska kauppaa käydään heti aamusta ja kun kauppaa käydään on oltava terävänä.

Juha Gröhn

Toimitusjohtaja, Atria Oyj

Vaikka olemme iso pohjoismainen rakentaja, toimimme hyvin paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Seinäjoella meillä on isoja intressejä, sillä kaupunki kasvaa asuntomäärältään huippuvauhtia. Seinäjoella meno on siis vauhdikasta ja jouhevaa. Virkamiehet edesauttavat asioita ja ovat ratkaisukeskeisiä.

Hannu Rajamäki

Yksikönjohtaja, Peab Seinäjoki

Seinäjoki on yrittäjän näkökulmasta positiivinen kaupunki. Täällä on yrittäjän hyvä olla ja tänne uskaltaa sijoittaa. Kaupungin isät ymmärtävät, miten pitää toimia, että kaupunki kehittyy. Täällä ei viilata pilkkuja eikä ihmetellä ja mietitä, vaan mennään eteenpäin.

Petri Pihlajaniemi

Toimitusjohtaja, Hotelli-ravintola Alma

Kiinnostuitko Seinäjoesta?

Haluatko kuulla lisää Roveksesta tai muista yritysalueistamme yrityksesi mahdollisena sijoittumispaikkana? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen joko kotipaikkakunnallesi tai Seinäjoelle.

Elisabet Kivimäki
Elisabet Kivimäki

Puh. 040 760 3907
elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi

Riina Mansikkamäki
Riina Mansikkamäki

Puh. 050 325 4720
riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi

Tapio Seppä-Lassila
Tapio Seppä-Lassila

Puh. 040 501 7350
tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi

Jukka Pajunen
Jukka Pajunen

Puh. 044 418 1215
jukka.pajunen@intoseinajoki.fi