INVESTSEINAJOKI.FI

Roves on jo nyt yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista. Alueella toimii jo reilusti yli 500 yritystä. Itäväylän rakentumisen jälkeen yritystonttien rakentaminen on kiihtynyt entisestään. Aluetta halkovan Rekkaväylän varrelle on toteutunut alle parissa vuodessa jo liki 50 miljoonan euron rakennusinvestoinnit. Prima-Powerin sijoittuminen antoi lisää potkua Roveksen yritysalueen kehittämiseen teknologiateollisuuden monipuolisena bisnesalueena.
Tonttien koot 3000 m2 – 5 ha. Hinnat alk. 5 e/m2 (logistiikka), 14 e/M2 (teollisuus). Tontit sijaitsevat kansallisen runkoverkon eli Valtateiden 18 ja 19 läheisyydessä. Soveltuvat erityisesti logistiikkayrityksille ja tilaa vievälle kaupalle.

Loistavat yhteydet

Yli 500 yritystä

Kasvua vuosiksi

Varaa omasi:
Pekka Hunnakko

Puh. 0500 569 807, pekka.hunnakko@intoseinajoki.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meille ei riitä se, että Roveksen alueelle tulee paljon yrityksiä. Me haluamme, että uudet yritykset hyötyvät alueen palvelukokonaisuudesta ja täydentävät sitä ja mahdollistavat siten kaikkien yritysten kasvun.
Roveksen yritysalue on yhteensä reilun 300 hehtaarin kokoinen. Itäväylän varteen rakentuu lisäksi erilaisilla profiileilla yhteensä liki 1000 hehtaaria yritysalueita mm. kaupalle, kiertotaloudelle ja datacenter-tyyppiselle toiminnalle.

Jukka Pajunen

Asiakkuusjohtaja, Into Seinäjoki Oy

TechTeam virittää yritysten bisnestä ja verkostoja

Seinäjoella toimivat teknologiateollisuuden yritykset ovat tiivistäneet yhteistyötään TechTeamiksi, joka pyrkii yritysten myynnin kasvattamiseen, investointien lisäämiseen ja osaajapulan taklaamiseen. Toimintaa koordinoi idearyhmä, johon kuuluvat kaudella 2018-2019 Finn-Power, PRP, FerrumSteel, Palax, Caplan, Wapice, SeAMK, Sedu ja Into Seinäjoki.

Lisätietoja tiimin toiminnasta: Jukka Pajunen, Into Seinäjoki, puh. 044 418 1215

Suosittelen

On uskallettava ottaa rohkeita harppauksia silloin, kun on oikea aika. Foodwest toimii kansallisesti – tulevaisuudessa toivon mukaan kansainvälisesti – mutta kotipesä on Seinäjoella, ruokaprovinssin sydämessä. Täällä on vuosien monipuolinen kokemus ruokaketjun kaikkien osien kehittämisestä. On hienoa olla vahvana lenkkinä tässä ketjussa.

Karri Kunnas

Toimitusjohtaja, Foodwest Oy

Yritykselle tulee harvoin vastaan mahdollisuus rakentaa kokonaan uudet toimitilat. Meille tämä mahdollisuus tarjoutui Seinäjoella. Muutto oli meille edullisempi vaihtoehto kuin vanhojen tilojen päivittäminen ja laajentaminen. Uudet tilat ovat tarkoituksenmukaiset ja tuotantoa on mahdollista kasvattaa joustavasti kysynnän vaihdellessa eri tuoteryhmien välillä. Myös alihankkija- ja kumppaniverkoston laajentaminen on helppoa Roveksen kasvavalla alueella.

Juha Mäkitalo

Toimitusjohtaja, Finn-Power Oy

Sijoituimme Seinäjoelle vahvan kasvun imuun. Kaupunki  kasvaa ja kehittyy vahvasti ja tänne on helpompi rekrytoida osaajia. Roves yritysalueena on erinomainen. Kaikki tärkeimmät alihankkijat ja verkostot sijaitsevat naapurustossa, palvelut ovat monipuoliset ja liikenneyhteydet loistavat. Vastaanotto Seinäjoelle on ollut lämmin ja tervetullut. Asiat sujuvat, kaikki järjestyy. Ilmapiiri on erittäin yritysmyönteinen.

Jukka Rintala

Toimitusjohtaja, Jucat Oy

Seinäjoki on keskeisellä paikalla kaikkialle Suomeen katsottuna. Ja kasvavassa ja vetovoimaisessa kaupungissa tehdastilojen vakuusarvo on kohdallaan. Kapernaumi-Roveksen teollisuusalue on yksi Suomen monipuolisimmista teollisuuden palvelukeskittymistä. Täällä kaikki alihankkija- ja kumppaniverkostoista logistiikkayrityksiin ja varaosatoimittajiin ovat minuuttien matkan päässä.

Tero Pukkila

Toimitusjohtaja, Ferrum Steel Oy

Kaupungin kehitysyhtiön Inton aktiivinen rooli teki vaikutuksen. Tuntui, että olemme todella tervetulleita. Järjestyi mm. tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Sellaista ei ole aiemmin pitkällä yrittäjäurallani tapahtunut. Muutenkin asenneilmapiiri on täällä Seinäjoella aivan ainutlaatuinen.

Jussi Kammonen

Hallituksen puheenjohtaja, 3PLogistiikka Oy

Seinäjoella on hyvä toimia, koska täällä on päteviä ja ahkeria ihmisiä. Yleinen ilmapiiri on hyvä. Kaupunki kasvaa ja kehittyy, ja se sinällään luo lisää tekemisen meininkiä. Seinäjoella on positiivinen kierre!  Täällä työt aloitetaan aamulla eikä aamupäivällä, koska kauppaa käydään heti aamusta ja kun kauppaa käydään on oltava terävänä.

Juha Gröhn

Toimitusjohtaja, Atria Oyj

Miksi
Seinäjoki?

Seinäjoki kasvaa vauhdikkaasti ja on Suomen kasvukeskusten kärkeä.
Menestyksen pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Asiakas, kumppani, työntekijä vai tontti haussa?

Anna meidän auttaa.