INVESTSEINAJOKI.FI

sijoitu sinäkin seinäjoelle

Vuosi 2019 on Seinäjoella erinomainen invest in -vuosi. Uusia yrityksiä on sijoittunut useita kymmeniä, kautta aikain suurin kaupallinen investointi – Ideapark – on vihitty käyttöön ja myytyjen yritystonttien määrä kipuaa niin isoksi, että investoinnit tonteille tulevat liikkumaan minimissään 40-50 miljoonassa eurossa. Eikä tahti hiivu. Yksi Suomen suurimmista yritysalueista – Roves – laajenee ensi vuonna yli 100 hehtaarilla ja vauhtiin saataneen myös todellinen megainvestointi – asema-alueen muuntaminen ratapihasta yritys- ja asumiskäyttöön.  Miltä kuulostaisi, jos sinunkin yrityksesi toimisi Seinäjoella? Varaa ilmainen henkilökohtainen esittely ja sijoitu sinäkin Seinäjoelle!

 

Varaa henkilökohtainen esittely

Nimi

Sähköpostiosoite

me suosittelemme

Toteutamme kasvustrategiamme ja avaamme uusia myymälöitä kaupallisesti hyville ja kasvaville paikoille Suomessa. Siksi Seinäjoki on ehdottomasti sopiva paikka meille. Uskomme että tarjontamme sopii oikein hyvin alueen asiakkaille ja yrityksille. Seinäjoki ja sen alue on tunnettu yritteliäisyydestään ja itse tekemisen kulttuurista ja siihen meillä Puuilossa on hyvä tarjonta. Sijoittumisprosessin aikana suurimman vaikutuksen teki erittäin sujuva asiointi Seinäjoen rakennusviranomaisten kanssa. Ja ylipäätään yritysmyönteinen ilmapiiri.  

Juha Saarela

Toimitusjohtaja, Puuilo Oy

Sijoituimme Seinäjoelle vahvan kasvun imuun. Kaupunki  kasvaa ja kehittyy vahvasti ja tänne on helpompi rekrytoida osaajia. Roves yritysalueena on erinomainen. Kaikki tärkeimmät alihankkijat ja verkostot sijaitsevat naapurustossa, palvelut ovat monipuoliset ja liikenneyhteydet loistavat. Vastaanotto Seinäjoelle on ollut lämmin ja tervetullut. Asiat sujuvat, kaikki järjestyy. Ilmapiiri on erittäin yritysmyönteinen.

Jukka Rintala

Toimitusjohtaja, Jucat Oy

Valitsimme Pohjanmaan sijoittumispaikaksi Seinäjoen, koska tämä on alueen selkeä kaupallinen keskus ja täällä on erinomainen, kannustava tunnelma. Olimme katselleet sopivaa tilaa jo pitemmän aikaa, ja Ideaparkista löysimme toimivan ratkaisun. Olemme palvelleet pohjalaisasiakkaita jo Lempäälän Ideaparkissa, joten nyt olemme lähempänä. Onnistuimme erinomaisesti rekrytoinneissa, joten uskon, että tulemme Seinäjoellakin ratkomaan tehokkaasti asiakkaidemme unihaasteita. 

Vesa Tuominen

Toimitusjohtaja, Unikulma Oy

Olemme olleet jo pidempään tulossa Seinäjoelle, mutta tulomme viivästyi, kun Lakeuden Ankkurin rakentuminen peruuntui. Nyt avaamme Ideaparkiin, ja odotamme sitä jo kovasti. Päätimme sijoittua Seinäjoelle, koska tämä on hyvän meiningin kasvukeskus, jossa on paljon potentiaalia. Uskomme pärjäävämme hyvin, sillä kaupunki kehittyy koko ajan.

Noora Fagerstöm

Toimitusjohtaja, Jungle Juice Bar

Hekin luottavat Seinäjokeen