Suosittelen
Seinäjokea

Seinäjoki elää ja hengittää yritysten menestyksestä. Meille on elintärkeää, että yritykset pärjäävät ja kokevat aidosti hyötyvänsä toimintaympäristöstään. Ja suosittelevat Seinäjokea myös muille!

Aiemmat tilamme Mustasaaressa jäivät pieniksi, joten jouduimme miettimään uutta toimitilaa. Seinäjoki paikkakuntana nousi luontevaksi vaihtoehdoksi logistisen sijaintinsa vuoksi. Saamme nyt synergiaetua ja säästöjä kuljetuksista sekä omien yksiköidemme välillä että asiakaskuljetuksista. Tilamme täällä ovat 2,5-kertaiset aiempiin. Tavoitteemme onkin kasvattaa reilusti etenkin ravintola-alan asiakkuuksien määrää. Kasvussa osaavan työvoiman saatavuus on a ja o. Seinäjoella on paljon logistiikka-alan ja elintarvikealan toimintaa ja osaajia, joten siinäkin mielessä sijaintivalinta on hyvä.

Sami Haapasalmi

Toimitusjohtaja, Fresh Pro

Seinäjoki on ollut useamman vuoden sijoittumislistallamme. Nyt kaupunkiin avautui niin kiinnostava ostoskokonaisuus, että halusimme laajasti mukaan. Sijoitimme Ideaparkiin kolme brändimyymäläämme: Top Sportin, Luhta Brand Storen ja Your Facen. Alku on ollut erinomainen. Mikäli saamme hyvän jalansijan alueella, voimme myöhemmin harkita jonkin muunkin brändimme tuomista. Kaupunkiverkkomme alkaa Suomessa olla valmis. Keskitymme jatkossa olemassa olevien paikkakuntien kauppapaikkojen kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Vesa Luhtanen

Toimitusjohtaja, Luhta Sportsware Company

Olemme olleet jo pidempään tulossa Seinäjoelle, mutta tulomme viivästyi, kun Lakeuden Ankkurin rakentuminen peruuntui. Nyt avaamme Ideaparkiin, ja odotamme sitä jo kovasti. Päätimme sijoittua Seinäjoelle, koska tämä on hyvän meiningin kasvukeskus, jossa on paljon potentiaalia. Uskomme pärjäävämme hyvin, sillä kaupunki kehittyy koko ajan.

Noora Fagerstöm

Toimitusjohtaja, Junge Juice Bar

Valitsimme Pohjanmaan sijoittumispaikaksi Seinäjoen, koska tämä on alueen selkeä kaupallinen keskus ja täällä on erinomainen, kannustava tunnelma. Olimme katselleet sopivaa tilaa jo pitemmän aikaa, ja Ideaparkista löysimme toimivan ratkaisun. Olemme palvelleet pohjalaisasiakkaita jo Lempäälän Ideaparkissa, joten nyt olemme lähempänä. Onnistuimme erinomaisesti rekrytoinneissa, joten uskon, että tulemme Seinäjoellakin ratkomaan tehokkaasti asiakkaidemme unihaasteita. 

Vesa Tuominen

Toimitusjohtaja, Unikulma Oy

Seinäjoki on kauppakaupunki. Ketjuliikkeiden myynnit kauppakeskuksissamme ovat maan huippua eli ostovoimaa ja ostajia piisaa. Me sijoitamme jatkossakin isosti Seinäjoen ydinkeskustaan.
Seinäjoki on tapahtumakaupunki. Niistä meidät tunnetaan ja niihin on luontevaa panostaa vieläkin. Mainioita alustoja on useita, esimerkiksi Seinäjoki Areena ja OmaSP Stadion.
Seinäjoki on liikkuvan perheen unelmakaupunki. Lyhyiden etäisyyksien sisällä on niin monipuolinen kattaus liikuntapaikkoja, että on vaikea keksiä lajia, jota ei voisi harrastaa ja jossa ei voisi halutessaan pyrkiä huipulle saakka.

Raimo Sarajärvi

Yrittäjä, kiinteistösijoittaja

On uskallettava ottaa rohkeita harppauksia silloin, kun on oikea aika. Foodwest toimii kansallisesti – tulevaisuudessa toivon mukaan kansainvälisesti – mutta kotipesä on Seinäjoella, ruokaprovinssin sydämessä. Täällä on vuosien monipuolinen kokemus ruokaketjun kaikkien osien kehittämisestä. On hienoa olla vahvana lenkkinä tässä ketjussa.

Karri Kunnas

Toimitusjohtaja, Foodwest Oy

Toteutamme kasvustrategiamme ja avaamme uusia myymälöitä kaupallisesti hyville ja kasvaville paikoille Suomessa. Siksi Seinäjoki on ehdottomasti sopiva paikka meille. Uskomme että tarjontamme sopii oikein hyvin alueen asiakkaille ja yrityksille. Seinäjoki ja sen alue on tunnettu yritteliäisyydestään ja itse tekemisen kulttuurista ja siihen meillä Puuilossa on hyvä tarjonta. Sijoittumisprosessin aikana suurimman vaikutuksen teki erittäin sujuva asiointi Seinäjoen rakennusviranomaisten kanssa. Ja ylipäätään yritysmyönteinen ilmapiiri.  

Juha Saarela

Toimitusjohtaja, Puuilo Oy

Sijoituimme Seinäjoelle vahvan kasvun imuun. Kaupunki  kasvaa ja kehittyy vahvasti ja tänne on helpompi rekrytoida osaajia. Roves yritysalueena on erinomainen. Kaikki tärkeimmät alihankkijat ja verkostot sijaitsevat naapurustossa, palvelut ovat monipuoliset ja liikenneyhteydet loistavat. Vastaanotto Seinäjoelle on ollut lämmin ja tervetullut. Asiat sujuvat, kaikki järjestyy. Ilmapiiri on erittäin yritysmyönteinen.

Jukka Rintala

Toimitusjohtaja, Jucat Oy

Yrityksemme yksi päätavoitteista on ollut kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi lähinnä yritysostojen kautta. Miettiessämme seuraavaa siirtoa huomasimme, että meillä on Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla aukko toimipisteverkostossamme. Osallistuttuamme paikallisille messuille löysimme paikallisen pöhinän ja tajusimme Seinäjoen logistiset mahdollisuudet. Löysimme toimivan vuokrakiinteistön ja onnistuimme hyvin rekrytoinneissa. Meidät on otettu loistavasti vastaan ja kauppa on lähtenyt käyntiin paremmin kuin uskalsimme edes toivoa.

Perttu Levijärvi

Toimitusjohtaja, VeliMark Oy

Seinäjoki on keskeisellä paikalla kaikkialle Suomeen katsottuna. Ja kasvavassa ja vetovoimaisessa kaupungissa tehdastilojen vakuusarvo on kohdallaan. Kapernaumi-Roveksen teollisuusalue on yksi Suomen monipuolisimmista teollisuuden palvelukeskittymistä. Täällä kaikki alihankkija- ja kumppaniverkostoista logistiikkayrityksiin ja varaosatoimittajiin ovat minuuttien matkan päässä.

Tero Pukkila

Toimitusjohtaja, Ferrum Steel Oy

Seinäjoki on pitkään kaivannut veturiyrityksiä elintarviketeollisuuden vetureiden rinnalle. Nyt meillä niitä on. Tämä on myös laittanut pk-yritysten rattaisiin vauhtia ja uusia investointeja tuotannon tehostamiseen ja automatisointiin tehdään laajalla rintamalla. Tämä on elinehto tulevaisuuden kilpailukyvyn takaamiseksi.

Ossi Viljanen

Puheenjohtaja, Seinäjoen yrittäjät ry

Midare tuli Seinäjoelle syksyllä 2018 ensin hieman haistelemaan ilmapiiriä. Todettuamme seutukunnan olevan hyvin vireä ja yritteliäs, teimme vuoden 2019 alussa liiketoimintakaupan, joka mahdollistaa asiakkaiden paikallisen palvelemisen yhä kattavammilla palveluilla. Olemme kotiutuneet nopeasti ja iloitsemme saamastamme hienosta vastaanotosta sekä mahdollisuudesta kehittää digiasioiden hyödyntämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Into Seinäjoki on ollut aktiivisesti ja palveluhenkisesti meitä auttamassa, minkä myötä startistamme on tullut entistäkin onnistuneempi!

Anssi Kuoppala

Toimitusjohtaja, Midare Oy

Kaupungin kehitysyhtiön Inton aktiivinen rooli teki vaikutuksen. Tuntui, että olemme todella tervetulleita. Järjestyi mm. tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Sellaista ei ole aiemmin pitkällä yrittäjäurallani tapahtunut. Muutenkin asenneilmapiiri on täällä Seinäjoella aivan ainutlaatuinen.

Jussi Kammonen

Hallituksen puheenjohtaja, 3PLogistiikka Oy

Seinäjoella on hyvä toimia, koska täällä on päteviä ja ahkeria ihmisiä. Yleinen ilmapiiri on hyvä. Kaupunki kasvaa ja kehittyy, ja se sinällään luo lisää tekemisen meininkiä. Seinäjoella on positiivinen kierre!  Täällä työt aloitetaan aamulla eikä aamupäivällä, koska kauppaa käydään heti aamusta ja kun kauppaa käydään on oltava terävänä.

Juha Gröhn

Toimitusjohtaja, Atria Oyj

Vaikka olemme iso pohjoismainen rakentaja, toimimme hyvin paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Seinäjoella meillä on isoja intressejä, sillä kaupunki kasvaa asuntomäärältään huippuvauhtia. Seinäjoella meno on siis vauhdikasta ja jouhevaa. Virkamiehet edesauttavat asioita ja ovat ratkaisukeskeisiä.

Hannu Rajamäki

Yksikönjohtaja, Peab Seinäjoki

Seinäjoki on yrittäjän näkökulmasta positiivinen kaupunki. Täällä on yrittäjän hyvä olla ja tänne uskaltaa sijoittaa. Kaupungin isät ymmärtävät, miten pitää toimia, että kaupunki kehittyy. Täällä ei viilata pilkkuja eikä ihmetellä ja mietitä, vaan mennään eteenpäin.

Petri Pihlajaniemi

Toimitusjohtaja, Hotelli-ravintola Alma

Ota yhteyttä

Asiakas, kumppani, työntekijä vai tontti haussa? Anna meidän auttaa.
Jukka Pajunen, puh. 044 418 1215, jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi