INVESTSEINAJOKI.FI

TERVETULOA
AVARUUDEN
PÄÄKAUPUNKIIN,
JOULUPUKKI!

PALVELUKSESSASI ON LÄHES 600 LIIKETTÄ.

MEILLÄ ON TILAA JOULUPUKILLE!

Avaruuden pääkaupungissa on tilaa kaikelle hyvälle – siis tietysti myös joulupukille. Täällä pukin kelpaisi valmistautua jouluun: lahjahankintoja varten kauppoja löytyy jo nyt joka lähtöön ja marraskuussa vielä enemmän, kun uusi Ideapark avaa ovensa. Kulkuyhteydet ovat kunnossa, parkkitilaa löytyy vaikka poroille, joulukinkkua on tarjolla muutama miljoona kiloa ja potkukelkan saa maailman ainoasta potkukelkkatehtaasta. Jotta hanke ei jää vain puheeksi, kaupungin johto teki asiasta virallisen päätöksen: kutsutaan joulupukki Seinäjoelle valmistautumaan jouluun.

Hyödynnä materiaalit ja auta vakuuttamaan joulupukki

Jotta pukki vakuuttuu ehdotuksestamme, kutsumme kaikki paikalliset mukaan kampanjoimaan. Ohesta löydät jouluisen materiaalipankin, jota voit hyödyntää omissa henkilökohtaisissa somekanavissasi tai yrityksen markkinoinnissa.

Tule mukaan Joulupuu-keräykseen

Seinäjoella on joulupukin lisäksi tilaa kiltteydelle. Osana kampanjaa kutsumme paikalliset yritykset ja ihmiset osallistumaan kanssamme Joulupuu-keräykseen. Voit tulla mukaan tekemään hyvää toimittamalla lapselle tai nuorelle tarkoitetun lahjan kaupungintalon aulaan 18.11.-5.12. välisenä aikana arkisin klo 9-15.

Paikallisten parhaat vinkit pukille:

Kerro pukille, mikä Seinäjoessa on parasta ja vinkkaa, mitä Seinäjoella kannattaa tehdä, nähdä ja kokea. Merkitse Instagramissa vinkkisi #tilaajoulupukille ja voit voittaa tuotepaketin, joka sisältää Alvar Aallon puutarjottimen ja Valkoisen Puun joulutuotteita! Kilpailusäännöt

Seinäjoen joulu – tilaa mahtaville tapahtumille

Avaruuden pääkaupunki on täynnä jouluisia tapahtumia. Tule mukaan – luvassa on yllätyksiä ja joulumieltä.

KAUPUNGIN VIRALLISET JOULUNAVAJAISET

23.11.