INVESTSEINAJOKI.FI

Meillä
on tilaa
tähdille

 

 

Seinäjoki on tutkitusti Suomen paras paikka yrittää. Siksi täällä tehdään myös erittäin hyviä tuotteita. Kokosimme esittelyyn muutaman huipputuotteen, joiden koti on Seinäjoella. Meillä sinäkin onnistut, sillä puitteet ja asenne ovat kunnossa. Täällä on tilaa menestyä.
Tutustu, vakuutu, innostu. Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen. Esittelemme sinulle Seinäjokea yritysten toimintaympäristönä.

Jukka Pajunen, puh. 044 418 1215, jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi

RMK Vehicles

Mullistava sähkömoottoripyörä maailmalle Seinäjoelta. Kyllä! RMK Vehiclesin E2 moottoripyörä on parhaillaan ennakkovarauksessa. Toimitukset Seinäjoen tehtaalta asiakkaille alkavat loppuvuodesta 2019 tai alkuvuodesta 2020.
– Moni kaupunki oli kiinnostunut meistä, mutta koska suurin osa omistajista on Seinäjoelta, oli luontevaa perustaa yritys kotikaupunkiin. Seinäjoelta on erinomaiset logistiset yhteydet ja täällä on korkeasti koulutettua, osaavaa työvoimaa kasvuamme turvaamaan, toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki perustelee.
RMK:n tavoitteet ovat kovat: vuonna 2025 jo 100 miljoonan euron liikevaihto ja 4000 myytyä pyörää.

Tutustu RMK:hon tarkemmin: https://rmkvehicles.com/

Henua organics

Henua organics on Seinäjoelta maailmaa valloittava luonnonkosmetiikkamerkki. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiiviaineita, joiden juuret ovat vahvasti Suomessa. Jopa vesi on jätetty pois turhana täyteaineena. Henua todistaa että voit tehdä ekologisen valinnan luopumatta luksuksesta. Yrittäjät Anu Nurmela ja Jenni Tuominen pitivät itsestäänselvyytenä, että yritys perustetaan Seinäjoelle.
– Seinäjoki on ihan huikea aloittavalle yrittäjälle. Täällä on valtava draivi päällä ja yritysystävällisyys on maan huippua.

Tutustu Henuaan tarkemmin: https://henuaorganics.com/

Augment bike

Kun pohjalainen etsii markkinoilta turhaan laadultaan huippuluokkaista, hinnaltaan kohtuullista tuotetta, hän ryhtyy valmistamaan sitä itse. CrocBike, nyttemmin Augment Bike, syntyi seinäjokelaisten yrittäjien visiosta ja halusta kehittää parhaat maastopyörät niin kisakäyttöön kuin aktiiviharrastamiseenkin. Nyttemmin valikoimassa on seitsemän pyörämallia. Maastopyörien lisäksi maantie- ja cyclocross-pyörä.
Pohjoismaisittainkin harvinainen premium-luokan pyörävalmistaja kokoaa pyörät Seinäjoella ja markkinoi suoraan kuluttajille oman verkkokaupan kautta. Asiakkaina ovat kilpa- ja harrastajapyöräilijät Suomessa ja entistä enemmän ulkomailla.
Seinäjoki on yrityksen luonteva kotipaikka, koska yrittäjät ovat Seinäjoelta. Tehokkaat rahtisopimukset ja Seinäjoen hyvä logistinen sijainti varmistavat, että komponentit tulevat maailmalta nopeasti ja valmiit pyörät lähtevät sovitusti asiakkaalle.

Tutustu Augment Bikeen tarkemmin: https://www.crocsports.com/

FinNero

Maailman miljoonien lemmikkieläinten omistajat ovat potentiaalista asiakaskuntaa seinäjokelaiselle FinNero Oy:lle, joka suunnittelee ja valmistaa kestäviä, käytännöllisiä designiltaan uniikkeja lemmikkieläinten varusteita. Suomessa persoonallisia designvarusteita myydään jo laajasti hyvinvarustetuissa lemmikkieläintarvikeliikkeissä.
– Into Seinäjoen siivittämänä Finnero on alusta asti tempaistu mukaan Seinäjoen aktiiviseen, kannustavaan ja  yrittäjähenkiseen porukkaan, jossa verkostoituminen ja asioiden eteenpäin vieminen on ollut helppoa ja vauhdikasta.
Kansainvälisesti FinNero toimii jo mm. Iso-Brinnaissa, Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, Japanissa ja Taiwanissa ja Amazon-verkkokaupan kautta vielä useammissa maissa.

Tutustu FinNeroon tarkemmin: https://www.finnero.fi/

10 syytä, miksi Seinäjoki

Yrittäjät ja yrittäjähenkisyys – tekijäihmiset – ovat Seinäjoen menestyksen keskiössä. Listasimme 10 asiaa, joiden takia Seinäjoki on Suomen paras paikka yrityksille ja tekijöille. Kurkkaa ja vakuutu.

LUE LISÄÄ

tutustu tekijäihmisiin

Seinäjoki – paikka, jossa unelmat ovat mahdollisia, paikka, jossa on huikea määrä menestys- ja onnistumistarinoita. Mikä saa ihmisen onnistumaan ja uskomaan. Mistä löytyy motivaatio? Salibandyn maailmanmestari Mikko Kohonen – yrittäjä itsekin – tutustui seinäjokelaisen tekijäihmisen sielunmaisemaan. Hän jututti yrittäjäsisaruksia Anu ja Pia Luukkoa, yrittäjä Joni Nelimarkkaa, yrittäjä Jouni Pitkärantaa ja yritysjohtaja Marko Orpanaa.
– SPV-urani aikana olen oppinut tuntemaan monia seinäjokelaisia ja ihastunut siihen valtavaan tekemisen paloon, mikä täällä on. Täällä on tekijäihmisiä. Videoprojektiin löytyi viisi malliesimerkkiä tekijöistä: ihmisistä, joita ajaa intohimo ja halu toteuttaa unelmiaan. Oli upea tutustua heihin ja heidän ajatuksiinsa.
– Jos kiteyttäisin, mitä opin haastatelluilta, se olisi jotain tällaista: Seinäjoella koko ympäristö ruokkii ihmisten onnistumista, täällä on työtä pelkäämätöntä porukkaa ja yhdessä tekemisen voimaa.
Kukin video kestää reilut 10 minuuttia. Kohonen kehottaakin ottamaan kupin kahvia ja rentoutumaan hetkeksi tekijäihmisten seurassa.

Jouni Pitkäranta, 4D Barn

Jouni Pitkäranta suunnittelee robottinavettoja ja kiertää työssään ympäri maailmaa. ”Kun Suomessa liikkuessaan kertoo olevansa Seinäjoelta, heti tulee vastaus, että niin, se on se paikka, missä yritteliäisyyttä on tosi paljon.”

Joni Nelimarkka, Bayerncar Oy

Joni Nelimarkka on Suomen tunnetuin autokauppias ainakin, jos mittarina on somesuosio. ”Yrittäjyys on elämäntapa. Se on niin verissä, että tunteja ei lasketa.”

Marko Orpana, Rauhala Yhtiöt Oy

Rauhala Yhtiöiden toimitusjohtaja Marko Orpana on palkittu johtamistaidoistaan kunniamaininnalla vuoden eteläpohjalainen johtaja -kisassa 2018. ”Ihmiset, jotka kirjoittavat tavoitteensa ylös, saavuttavat ne merkittävästi useammin kuin ne, jotka eivät kirjoita.”

Anu Luukko, Uppalan kartano ja
Pia Luukko, Pohjanmaan Raudoite

Siskokset Anu ja Pia Luukko ovat tyyppiesimerkki eteläpohjalaisesta yrittäjyydestä, joka imetään jo äidinmaidosta. ”Jos yrittäjästä tuntuu koko ajan hyvältä, hän ei kehity.”

Elisabet Kivimäki
Elisabet Kivimäki

Puh. 040 760 3907
elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi

Riina Mansikkamäki
Riina Mansikkamäki

Puh. 050 325 4720
riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi

Tapio Seppä-Lassila
Tapio Seppä-Lassila

Puh. 040 501 7350
tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi

Jukka Pajunen
Jukka Pajunen

Puh. 044 418 1215
jukka.pajunen@intoseinajoki.fi

Ota yhteyttä

Asiakas, kumppani, työntekijä vai tontti haussa?

Anna meidän auttaa.